Известие

Collapse
No announcement yet.

Diagnostic Software - AlfaDiag - FiatECUscan

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При самото пускане на Лоадер.ехе,след като въведох паролата ми се появи следния надпис и спрях ,понеже сега не ми се занимава ще опитам по късно:

"Uninstall Debugger or VM first!
    Rebooting may be required!"
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

И при мен се получи това съобщение. Но забелязах че по погрешка стартирах loader-a в грешна директория. След като го стартирах в папката на програмата се получи. Tова е под XP
      Alfa Romeo 145 1.4TS

Comment

Ако някой има проблем с подкарването на AlfaDiag ,да пише лично. Честно казано нямам време вече да обръщам внимание на всички ,които идват пред нас с колите си ,затова който има въпроси ,да ги задава . Нали трябва да си помагаме

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Кабелите дето ги ползвате usb ли са?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

axa такива като този от снимката
            Attached Files

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Стъпка по стъпка може ли да ми обясните, че нещо драйверите на кабела не мога да оправя, заедно с кабела има софт, но той е за фолксве, алчо и компания. Как става работата за алфите. /за usb кабел иде реч/

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                Стъпка по стъпка може ли да ми обясните, че нещо драйверите на кабела не мога да оправя, заедно с кабела има софт, но той е за фолксве, алчо и компания. Как става работата за алфите. /за usb кабел иде реч/
                VAG COM . Инсталираш си го ваг кома ,бучваш кабела в усб-то ,отиваш десен бутон на иконата май комютър -пропъртис-хардуер- дивайс менажер - намираш си усб ком порт - клик два пъти на него ,отваря ти се кой ком порт ти е и от там вече даваш адванс ,латенси тайм го правиш на мин - 1 горните две настройки ги правиш за алфадиаг на 4096 и двете ,за фиат еку сканер на 256 двете ,след това ОК на всякъде и от ваг кома отиваш на опции - тест ,намираш ком порта даваш му тест и трябва да ти изпише че всичко е ок ,но няма намерен интерфейс .

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Правя всичко. В дивайс мениджъра не ми се показва това което трябва. При usb controlers се показва ross tech и си рабори коректно с кабела когато е с vag програмката.
                  Attached Files

Comment

Намери ме на скайп Ryan_Atw00d
                    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:14.

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

колеги имам малък проблем купих си елм 327 , фиат еко скан , ОБД 2 ВАГ и всичко което искам е да мога да си поддържам колата сам . Мога да теия всички грешки без аербег - за да стане това се прави кабел за колата ми той е готов , но според опътването ми трябват драйвери които нямам пл2303 те са за диагностициране , намерих някакви но не стават сега мога само да чета грешката но не и да я трия може би поради разлики в разлика в битовете които изисква интерфейса 10400 които аз нямам в опциите.
                      Иначе всияки останали диагностики ги подкарах
                      ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОКАЗАНАТА ПОМОЩ .

http://www.fiatecuscan.net/HowToUse.aspx
                      Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
                      Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Това за 147-цата ли? Ако е за нея, вържи се на 3-ти пин с ваг-ком-а и си трии грешките без порблем. Естествено можеш да ги триеш когато проблема е отстранен. При Еърбега специално ако проблема си стои няма триене. Щом ги четеш можеш и да ги триеш.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

При мен се получава това при опит да стартирам тоя файл alfadiag3104_loader
                          Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от RokFort Покажи съобщение
                            При мен се получава това при опит да стартирам тоя файл alfadiag3104_loader
                            31.04 не може да ес хакне с лоудъра(ако това се опитваш да направиш) ако ти е лицензиран ,не би тябвало да имаш каквито и да било проблеми

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Това е щото ползваш някаква кракната версия.
                              Аз от доста време работя с платена и никога не е имало сериозен дефект.

П.П. Колегата ме изпревари...
                              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Къде го виждате този alfadiag loader.exe ? Аз не го намирам във файловете от линка .
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
                                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

Working...
                                X